Jaarprogramma 2023-2024

Jaarprogramma 2324

 

 

We zijn verheugd om ons boeiend programma voor eind 2023 en begin 2024 met jullie te delen. Ontdek wat we in petto hebben!

** Sinterklaasontbijt - 3 december 2023 **

Op 3 december begroeten we Sinterklaas met een heerlijk ontbijtbuffet. De kinderen kunnen bij de Sint op schoot en genieten van snoepgoed. Een feestelijke start van de wintermaanden!

** Tweedehandsbeurs - 3 maart 2024 **

We steken deze klassieker in een nieuw jasje: een tweedehandsbeurs met een gezellig napraat-’cafe’ met koffie/taart, op een zondagnamiddag. Perfect om samen te komen en andere (groot)ouders te ontmoeten. Onze beurs gaat door in de Taborschool, waar kinderen vrij kunnen spelen terwijl de ouders op het gemak kunnen snuisteren in de standjes.

**Paasactiviteit - 30 maart 2024**

Op 30 maart heeft de paashaas de hulp nodig van de kinderen uit Lotenhulle in het sprookjesachtige Poekebos. Na de zoektocht kunnen ze hun prijzen ophalen en gezellig samenkomen met de hele familie in GOC Poeke.

**Zomerkermis - Juni 2024**

In juni organiseren we een rommelmarkt rond de kerktoren tijdens de zomerkermis.

**Najaar 2024**

We kijken later in het jaar uit naar een boeiende lezing en spannende activiteiten voor Halloween en Sinterklaas.

Noteer alvast de data in jullie agenda's en houd onze aankondigingen op Facebook en onze website in de gaten voor verdere details. We hopen jullie allemaal te zien op onze evenementen!

Tot binnenkort!

Vriendelijke groeten,

Laurien, Evelien, Jasmien, Arthur en Robbe

ps: Wil je graag meebouwen aan dit avontuur? Word vrijwilliger! Stuur ons een mailtje met je contactgegevens of spreek ons aan op een evenement.